Πιστοποίησε τη γνώση σου στο χειρισμό Η/Υ με αναγνώριση ΑΣΕΠ 

Κέρδισε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με το ΕCDL, το Νο1 πρόγραμμα πιστοποίησης για ψηφιακές δεξιότητες αναγνωρισμένο διεθνώς!

Προλαβαίνεις να προσθέσεις επιπλέον μόρια στην αίτησή σου και να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας στους διαγωνισμούς καθώς το ECDL προσφέρει:

  • εξετάσεις καθημερινά σε όλη την Ελλάδα
  • αποτελέσματα την ίδια ημέρα
  • δυνατότητα άμεσης επανεξέτασης
  • έκδοση βεβαίωσης σε 24 ώρες από την ολοκλήρωση επιτυχημένης εξέτασης
  • έκδοση πιστοποιητικού εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της επιτυχημένης εξέτασης

Βρες το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL που βρίσκεται κοντά σου και προγραμμάτισε τις εξετάσεις σου άμεσα!

Βρες Κέντρο

 

Η πιστοποίηση ξένης γλώσσας μπορεί να σου προσφέρει από 3 έως 7 μόρια ανάλογα με το επίπεδο γνώσης σου. Με την εγγραφή σου στο Πιστοποιητικό ECDL κερδίζεις 50% έκπτωση για μία LanguageCert online εξέταση αγγλικών την οποία μπορείς να κάνεις οποτεδήποτε, από την άνεση του σπιτιού σου. Για να πάρεις την έκπτωση χρησιμοποίησε τον κωδικό LC50PE κατά την online αγορά της εξέτασής σου. Ο κωδικός του κουπονιού ισχύει για αγορές μέχρι και 24 Φεβρουαρίου.

Μάθε περισσότερα

Τί πιστοποίηση ECDL χρειάζομαι;

Για τον ΑΣΕΠ θα χρειαστείς Πιστοποιητικό ECLD τριών ενοτήτων:

Ενημερώσου & Πιστοποιήσου!

Βρες το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL που βρίσκεται δίπλα σου εύκολα & γρήγορα. Το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής σου θα σε ενημερώσει για την εγγραφή σου στο Πρόγραμμα ECDL και τη συμμετοχή σου σε εξετάσεις πιστοποίησης.

ΒΡΕΣ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Έχεις ερωτήσεις;

Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε ό,τι πληροφορία χρειάζεσαι σχετικά με το Πιστοποιητικό ECDL για το ΑΣΕΠ. Στείλε μας την ερώτησή σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα.

ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ